Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9;Vízesés a Filtrében

   A Filtrében is lehet vízesést készíteni.

  1;Nyissatok egy 500x500 pixeles zöldszínű alapot majd erre készítsétek el a vízesésképet különböző png képek segítségével.Vonjátok össze a rétegeket a layer-Merge segítségével,majd jön a Filter-Frame 3D alsó és ezzelegy 4 pixeles belső keretet adtok neki.
  2;Most a Seloection-ok közül válasszátok ki a polygont és azzal rajzoljátok körbe a vízesést.A híd egy része sajnos ebbe belekerült,de csak egy kicsi része.
  3;Ha medvagytok akkor megint kön a Filter-Filter8BF-Eye Candy 4000-Jiggle effekt és így állítsátok be:a lenyílóban a Jiggle Browniant kell választani,a számok felülről lefelé:3.59;10.00 és 10.Leokézzátok majd eltüntetitek a kijelölést a Hide Selectionnal és átviszitek az Animation Shopba esetleg a Gif Animator-ba.A második képnél ugyanez az effekt jön,ugyanezekkel a beállításokkal csak a Random Seed-re kell kattintani.A harmadik képnél ugyanezt kell tenni.
  Persze azt is lehet hogy innen a Filtréből készítitek el az animációt.Ám ahogy én készítem,ebben az esetben biztonságosabb.
  Ha már mindhárom képen ott van az effekt és mind benne van az Animation Shopban,esetleg a Gif Animatorban,mindhárom képen a mozgási sebesség 10 legyen.
  Ha kész kipróbáljátok és lehet menteni.

  Hasonló képet lehet készíteni a Noise effekt segítségével.Itt csak a Filter-Noise-add noise kell hozzá.beállítása:a pipa a Gaussian mellett legyen,a csúszka szám:75 az első képnél 80 a másodiknál 85 a harmadiknál.Mozgási sebesség itt is 10 legyen.

  
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39253
Hónap: 541
Nap: 20