Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7;Ovális keret készítése

   Tudom hogy nagyon ügyik vagytok és nyilván már bele tettetek a keretek közé,néhány ovális és kerek keretet.De ha nem,akkor sincs nagy baj,tudunk készíteni magunk is a képünknek ilyen keretet.

  1;Elsőként nyissatok egy 500x600 pixeles bármilyen színű alapot,én feketét nyitottam.Válasszátok ki a Selectionsok közül az Elipse-t és húzzatok egy elpszist az alapra.Ha nincs középen,akkor a közepére kattintva húzzátok oda.
  2;Most adjatok neki egy dupla kijelölést a Selection-Grow-al:5 pixel legyen a csúszka beállítása.Utána az Edit-Stroke and Fill-re kell kattintani,bejelölve az összes kis kocka és a picike mappára kattintva alul keressetek a Patternek közt egy olyant ami illik ide(arany).
  3;Ha kész akkor megint kell rajzolni egy ovális kijelölést majd ha nem illik egész pontosan bele,akkor a kijelölés oldalvonalát kell a középső részen szélesebbre vagy keskenyebbre húzni.Itt is jöhet ezután a Selection-Grow és aztán az Edit-Stroke and Fiil és ezt is kitöltjük.
  4;A Varázypálcával kattintsunk a két ovális keretrész közé,most egy olaijd megint jön az Edit-Stroke and Fill és válasszunk egy másik Patternt.Kijelölés marad és jön a Filter-Filter8 BF-Graphic Pluss-Cross Shadow alapbeállításon.Majd a Filter-Stylize-Contour 3D jön:pipa fent mindkét kis kockában,pont a Top/Left mellett szám:7, és 50 és még egy pipa,a Soften mellett.
  5;Ezután jöhet bele a kép,és ha a kép kilóg a keretből,akkor menjetek arra a rétegre ahol csak a keret látszik ,kattintsatok a Varázspálcával a közepére,majd a Selection-Invert jön.Utána menjetek arra a rétegre agol a képvan és az Edit-Cut-al vágjátok ki a kimaradt részeket.Eztán ismét jön a Selection-Invert és a Filter-Styliza-Progressive Contour jön az Opacity:60 a szám a kis dobozban 21,a pont a Blur mekllett legyen.Vonjátok össze a megmaradt rétegeket és a képet lehet menteni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Wangle Your Blood Pressure Checked

(APeakMertduete, 2018.10.12 00:52)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pharmacie-montpellier/

Rare Antediluvian Indian Plant Resets Blood Exigency

(APeakMertduete, 2018.09.27 15:51)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-prix-france-italie/

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39253
Hónap: 541
Nap: 20