Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7;Ovális keret készítése

   Tudom hogy nagyon ügyik vagytok és nyilván már bele tettetek a keretek közé,néhány ovális és kerek keretet.De ha nem,akkor sincs nagy baj,tudunk készíteni magunk is a képünknek ilyen keretet.

  1;Elsőként nyissatok egy 500x600 pixeles bármilyen színű alapot,én feketét nyitottam.Válasszátok ki a Selectionsok közül az Elipse-t és húzzatok egy elpszist az alapra.Ha nincs középen,akkor a közepére kattintva húzzátok oda.
  2;Most adjatok neki egy dupla kijelölést a Selection-Grow-al:5 pixel legyen a csúszka beállítása.Utána az Edit-Stroke and Fill-re kell kattintani,bejelölve az összes kis kocka és a picike mappára kattintva alul keressetek a Patternek közt egy olyant ami illik ide(arany).
  3;Ha kész akkor megint kell rajzolni egy ovális kijelölést majd ha nem illik egész pontosan bele,akkor a kijelölés oldalvonalát kell a középső részen szélesebbre vagy keskenyebbre húzni.Itt is jöhet ezután a Selection-Grow és aztán az Edit-Stroke and Fiil és ezt is kitöltjük.
  4;A Varázypálcával kattintsunk a két ovális keretrész közé,most egy olaijd megint jön az Edit-Stroke and Fill és válasszunk egy másik Patternt.Kijelölés marad és jön a Filter-Filter8 BF-Graphic Pluss-Cross Shadow alapbeállításon.Majd a Filter-Stylize-Contour 3D jön:pipa fent mindkét kis kockában,pont a Top/Left mellett szám:7, és 50 és még egy pipa,a Soften mellett.
  5;Ezután jöhet bele a kép,és ha a kép kilóg a keretből,akkor menjetek arra a rétegre ahol csak a keret látszik ,kattintsatok a Varázspálcával a közepére,majd a Selection-Invert jön.Utána menjetek arra a rétegre agol a képvan és az Edit-Cut-al vágjátok ki a kimaradt részeket.Eztán ismét jön a Selection-Invert és a Filter-Styliza-Progressive Contour jön az Opacity:60 a szám a kis dobozban 21,a pont a Blur mekllett legyen.Vonjátok össze a megmaradt rétegeket és a képet lehet menteni.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 37572
Hónap: 234
Nap: 15