Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5;Tündérkert-Flood effekt

 

 
 
Ezt a képet elkészítettem már egyszer,mégpedig a PSP X.el.Kíváncsi voltam és ezért elkészítettem a Filtrében is.Na persze nem egészen lett egyforma a kép,de még így is elég klassz lett!
1;Megnyitottam az alapot és az Image Size segítségével 500x500 pixelesre kicsinyítettem.Ezt utána az Image Duplicate-vel megdupláztam,és ezt a másolatot félre toltam.Utána a Filter-PhotoMasque...jött és ott kiválasztottam a lepkés maszkot.Egy szép sötétzöldte választottam színnek és rákattintottam az alapra.Jött a Filter Relief-Relief.Ezután a keret jön,lemásolva beillesztjük az alapra.
2;Most vegyük elő a másolatot,majd a Filter-nél keressük meg az Unlimited 2 effektet.Keressük ki a benne levő effektek közül az Edges,Square-Square Edge 13 effektet,és kattintsuk rá.Azonban előtte ne felejtsük beállítani az Image-nél a Mode-RGBA (Alpha Chanel)-t,aza tegyük a pipát oda.Ezzel lesz Transzparen a kép.
3;Ezután fordítsuk el az alapot Image-Transform-Rotate free:15,00 legyen a dobozban a szám.Utána másoljuk le,az Edit-Copy-val és illesszük az eredeti alapra az Edit-Paste-val.Ha megvan akkor a Filters-Stylize-Contour 3D-re kattintunk,majd visszalépünk a piros nyíllal és ismét jön a Filter-Stylize-Drop Shadow jön és a dobozában a szín fekete és a szám pedig 7-meg 7 legyen.
3;Jön a tubuskép,azaz a PNG kép és kisebbé vesszük az Image-Size Image segítségével.(300x243).Lemásoljuk és a Paste segítségével a képre illesztjük.Majd következik a leveles sarokdísz.Ezt is lekicsinyítjül és lemásolva a Paste -val a képre helyezzük,utána beigazítjuk a bal felső sarokhoz.
4;Miután ezzel megvagyunk a két legfelső réteget vonjuk össze az Layer-Merge with previous layer segítségével.Jöhet a Flaming Pear-Flood effekt:Horizon a száma változó,nálam 71 lett.
Offset:0
Perspective:35
Attitude:88
Waviness:10
Complexity:35
Brilliance:45
Blur:30
Size:0
Height:33
Undulation:40
Rákattintjuk a képre-
Lemásoljuk és átvisszük az Animation Shop-ba.Ott beállítjuk a Frame Propertiesnél a számot 15-re.Vissza a Filtrébe,és ott a kis piros nyíl segítségével visszalépünk egyet,utána megint jön a Flaming Pear-Flood effeket az előző beállításokkal,csak most a kis zöld hullámra kattintunk egyszer.
Anyag ITT
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://riatar.atw.hu

(Ria, 2012.05.29 11:39)

Hú..., szuper kép és lecke! pusza

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39253
Hónap: 541
Nap: 20