Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


16;Eye Candy 3-Jiggle

 

  

   Levegőben rebbenő szárnyak vagy libbenő könnyű ruhadarab?Igen,a Filtrében is lehetséges az elkészítése,sőt tovább is lehet variálni más effektel.

  1;Először nyissátok meg a képet a Filtrében,majd az Image-Duplicate-val csináljatok egy másolatot.Most a sökszögű lasszó segítségével rajzoljátok körbe a lebegtetni kivánt részeket.Amire vigyázni kell:ha olyan részhez értek,aminek a háttere mintás,akkor ott a körberajzolás közvetlenül a szélén legyen,míg ha olyan a rész,aminel a háttere egyszínű,elmosódott,akkor ott lehet nagyobb területet is rajzolni.
  2;Amikor készen vagytok,akkor jöhet a Filter-Filter 8BF.Eye Candy 3-Jiggle:30,8,0 legyen a beállítása és a benne található lenyílóban a Bubbles legyen.Selection-Hide Selection jön utána.
  3;Ezzel a mozgás meg is van és ha csak ez kell,akkor menthetitek az első képet az Animba.Utána második kép jön,és ezen semmit sem kell csinálni.Az animban mind a két képnél beállítjuk a mozgás sebességét: a Frame Propertiesnél:20 legyen mind a két képen.
Azonban ha fényeket és csillagokat is akartok rá,akkor az első képre jöhet a Filter-Filter8BF-Xenofex2-Constellation:3.00,2,2,0,100,75 a beállítása.Ezt arra a részre tegyük rá,amelyik ki van helölve és már rajta van az Eye Candy 3-Jiggle.Utána leszedjük a kijelölést és a Filter-Filter 8BF-Auto FX Mistical Lighting jön,a Special Effects-Mistichal lighting-Light Brush-Select 
Preset- Első kép jön.Átvisszük az Animba,majd a kis piros nyíl segítségével lépjünk vissza az eredeti képhez,és utána jön a Selection-Show Selection.Ezzel a kijelölést visszaállítjuk. Megint a kijelölt részre kattintjuk a Xenofex2-Constellation-t és amikor előhívjuk akkor a Random Seed-re kattintunk.Majd megint az Auto FX-Mistichal Lighting jön az előző beállításokkal,de most a 6.képre kell kattintani.
  4;Mind a két képet átvisszük az Animba és mind a két képnél a Mozgást 20-ra állítjuk.
 
 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

http://riatar.atw.hu

(Ria, 2012.05.29 11:38)

Magdika, ez valami fantasztikus! Köszike a leckét, pusza: Ria

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39256
Hónap: 541
Nap: 23