Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15;Flood effekt,kép a képben

   Ezt a képet is megcsináltam már a PSP-ben,de amikor itt kezdtem el készíteni,nagyon nem tetszett a végeredmény,ugyanis elég nagy terület maradt üresen.Ezért egy kicsit  variáltam rajta.

  1;Elsőként megnyitottam egy 700x600 pixeles kékszínű alapot.Erre jött egy tó képe,aminek az alsó részét levágtam,miután a Selectionsal körbe rajzoltam.(Edit-Cut)amikor az alapra másoltuk,utána a a Selectionsok alatt a Backgroundot húzzuk le 40-re,azaz a láthatóságát.
  2;Megnyitjuk a kis képet és az Image-Size segítségével kisebbé tesszük,és a Filter-Photo PNG-közül kiválasztjuk az egyik keretet.(Lehetőleg legyen nagyon színes.)majd az Image-Transform-Rotate Free:15.00-val fordítsuk egy kissé el.Előtte állítsuk be az Image-Mode-RGB (alpha channel)-nél legyen a pipa,hogy Transzparens legyen.Ezt a képet aztán lemásoljuk és az eredeti képre illesszük be.Majd egy kissé húzzuk felfelé és balra.Végül ezt a vörös függönyt a Filter-Color-Colorize-Blue-val kékre színezzük,és lemásolvan a képre illesztjük.Húzzuk egészen jobbra a kép széléig.
  3;Kattintsunk arra a rétegre amin a kis kép van és a Layer-Merge with previous layer-el vonjunk össze két réteget,majd mégegyszer.Így csak összesen 2 réteg marad,a kép és a függöny rétege.
  4;Most a kép rétegére menjünk és jön a Filter-Filter 8BF-Flaming Pear-Flood és így állítsátok be:nálam a legfelső sor 55,alatta:0,16,62,18,35,100,30,0,33,40 a többi szám. 
  5;Most vonjuk össze a rétegeket és jön a Selection-Seleczion all majd jön a Selection-Contract:10 pixel és utána az Invertel megfordítjuk.Következik a Filter-Filter 8BF-Filters Unlimited 2-Button & Frames-3DGlass Frame2:Frame Size:10 Contrast:128.Utána megint jön a Filter-Photo PNG-és most egy virág jön,amit a bal sarkába tolunk.(Lehet ide más is például,valamelyik pecsét.)Ha a PhotoPNG kell,akkor előtte álltsuk a lenyílóban be azt hogy Position és a bal alsó négyzetre kattintsunk.
Ha pedig a pecsétek közül választunk,akkor csak válasszuk ki a sok lehetőség közül melyik kell nekünk.Végül írjuk rá a nevünket.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 39253
Hónap: 541
Nap: 20