Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


13;Maszk,Noise effektel

tm04025.jpg

   Ahoz hogy ezt a képet elkészítsétek,be kell tenni egy Noise effektel díszített arany Patternt a Patternek közé,valamint 2 maszkot is fel kell töltenetek.Mindkettő csipkehatású maszk.

  1;Nyissátok meg a képet a programban majd adjatok neki az Outside Frame-val egy 4 pixeles keretet,és amikor elől van a táblázata akkor a pipát tegyétek be a Background pattern mellé és a kis mappára kattintva válasszátok ki a Noise effekttel díszített alapot.Most egy 10 pixeles fehér keret jön,kijelölve és az Filter-Stylize-Conour 3D:4,50 a szám benne.Utána jön egy 4 pixeles keret hasonló beállítással.Jön egy 15 pixeles világos színű keret és ezt kijelölve megkeressük a Filter-PhotoMasqe-maszkok között a nekünk kellőt.Beállítása:Op:100,Mode:Pattern,pipa a Duotone mellett pont a Strech Mask-nál.Fill pattern-a Noise effekttel díszített arany pattren.Ha maszk nekünk fordíiva kell,akkor kattintsatok a két fekete-fehér lap közül az elsőre.Majd kattintsatok a Filter-Sharpen-Sharpen-re.
  2;Megint jön egy 4 pixeles keret kijelölve,majd egy 10 pixeles keret és megint egy 4 pixeles keret at előbbi leírás szerint elkészítve.Utána jön egy 20 pixeles világos színű keret,kijelöljük,majd erre jön a másik maszk,az előbbiek szerint beállítva.Majd megint a Sharpen jön.
  3;Végezetül a 4-10-4 pixeles keretek hozzáadása az előzőekben leírtak szerint.
Jó tanács!Ha azt akarjátok hogy  képeteken a maszk és keretbe a pattern rendesen jelenjen meg,akkor ki kell cserélni a Gradienteket a meglévőknél jóval nagyobb területűekre kell kicserélni.Azaz a lehkisebb elfogadható méret az 800x 600 pixeles legyen.


Ha jobb oldalon felül a színeknél beállítod a színt és hozzáadod az egyedi színekhez,akkor minden új keret hozzáadásánál amikor a színek közül válsztasz,akkor a felső sorában megtalálod ezt az egyedi színt.

A képet kívéve a hozzávaló maszkot megtalálod a Paint Shop Pro tuturialok honlapján(banner) a Képtáramban a Tubusok alképtárban.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 3
Összes: 39256
Hónap: 541
Nap: 23