Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


12;Csili-vili készítése a Filtrében

  Csili-vili képeket a Filtrében is lehet csinálni!Nem kell más hozzá csak az Auto FX Mistichal lighting,egy csillagozó program és a pecsétek közül a csillag pecsét.

  1;Elsőnek vagy nyiss  emg egy képet a programban,vagy készíts egyet.Én az előzőt választottam!Az Image-Duplicate-val csináltam még 2 másolatot belőle majd jöhet az első effekt a fénynyalábok.Keressük meg a Filter-Filter8BF-Auto FX Software-misthical Lighting effektet,és abból keressük ki a Special effects re kattintva megjelenő listából kiválasztva a Light Brush-Select Preset és ott elsőnek a a legfelső sor 4. képére kattintunk.
A második képnél ugyanezt az effektet válasszuk,de más képre kattintunk,a második sor első képére.Majd jön a harmadik kép,effekt ugyanez,a kép másik,a felső sor első képe jön.
  2;Most a lasszóval rajzoljuk körbe az arcát és ezt a kijelölést fordítsuk meg.Ezt mind három képnél csináljuk meg!Utána jön az első csillagozó effekt az Alien Skin-Xenofex2-Constellation beállítása:4,0,1,2,100,75 legyen.A ketkező képen a Random Seedre kell kattintani,hogy változzon a csillagok helye.Mindegyik képről távolítsuk el a kijelölést és most jön a csillagpecsét!
  3;Kattintsatok a jobb oldalon a mini eperre és a megjelenő listából a nagy sárga csillag alatt megtalájátok azokat a csillagpecséteket amik kellenek most.Mindhárom képen helyezzétek el a csillagokat.Arra figyeljetek,hogy csak a legkissebb csillag kell és a többi nem,tehát amikor azok kerülnek sorra mindig lépjetek vissza egyet a kis piros nyíllal.Aprólékos munka,de szerencsére nem kell sok csillag.Ha sok van rajta éssokszínűek,akkor csak zavaros lesz a kép.
Ha mindegyikkel megvagyink akkr a képeket egyenként vigyük és az Animation Shop-ba.A mozgási sebessége a Frame a propertiesnél állítható be  ha túl gyorsnak vagy lassúnak találjátok.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

surfpass38gmail.com

(Balázs józsef, 2011.11.29 19:36)

Auto FX Software-misthical Lighting
Plugins

honan tudom megszerezni sajnos nem találom

 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 39253
Hónap: 541
Nap: 20